Els músics són...

MARKS MEDINA

Guitarra i producer 

"El noi d'or!"

MARC CALATAYUD

Percussió, teclat, guitarra, veus...

"Todo vale"

 ALVARO S.ARPA

Veu-Guitarra rítmica

"Trobador"

Sr. PABLOWSKI

Baix i contundent

"Emergencies digui"

Fills del Sr. President és Pop-Blues en Català. Es tracta d´un nou projecte musical que beu del blues més tradicional però amb l'havanera, la sardana i el Mediterrani a la sang.


Fills és un producte musical expansiu que explota amb l'il·lusió postpandèmica. Il·lusió per tornar tots plegats a ser atrevits i audaços, però no ingenus ni ximples. Per cantar veritats palpables de la vida.


En el nostre món imaginari, el blues el van crear els iaios de l'Empordà del segle XIX i principis del XX. Asseguts a la solana d'una plaça d'un poble com podria ser Ultramort o l'Armentera, guitarra en mà, cantaven a la duresa de la vida. 


Nosaltres componem les nostres cançons que parlen del que veiem i sentim sense filtres... Lletres explícites que expliquen coses concretes. Cançons que busquen el somriure de qui s'identifica amb la imperfecció. Cançons que no disfressen la realitat.


Tant els vídeos com l'edició i gravació dels temes són fets amb domesticitat i amor, pels 4 components del grup. Producte 100% home made.